Вход Регистрация

Платформа за лесно свързване на служители с бизнеса!

Открийте точните специалисти за бизнеса Ви. С нас създавате обяви, с които ще ги намерите сега - без да чакате!

Tinkens.bg

Създавайте обяви както никога досега

Използвате удобни инструменти за дизайн и лесно създаване на уникални обяви. Можете да добавяте, местите и подреждате текстове, снимки и видео. Бъдете дизайнера на Вашите обяви!

Tinkens.bg

Примерна обява Премиум план 1

Tinkens.bg

Намерете
най-подходящите служители

Веднага след публикуването на обява можете да видите автобиографиите на специалистите, които отговарят на изискванията Ви.

Tinkens.bg

Ключът е в ключовите думи

Добавете като ключови думи конкретни умения, възможности или изисквания. С приоритет ще виждате предложенията, в които те присъстват. Така още по-лесно ще намерите най-подходящите хора за Вашият бизнес.

Филтрирайте кандидатите с лекота

С филтъра за кандидати на Тинкенс ще можете първо да виждате кандидатурите на подходящите хора. Вие въвеждате изискванията, а филтрира ще направи останалото.

Говорете на един език

Търсите кадри, които владеят чужди езици? Нашите потребители имат възможността да напишат автобиографията си на няколко езика. С Тинкенс фирмите и служителите говорят на общ език.

Tinkens.bg

Разнообразие от обяви

Използвайте допълнителни опции за персонализиране с обявите Стандарт и Премиум. Те позволяват създаването на уникален дизайн, който ще направи обявата Ви по-атрактивна и представителна.

Tinkens.bg
Tinkens.bg
Tinkens.bg
Tinkens.bg

Създайте уникална фирмена страница!

Възползвайте се от удобния интерфейс на Тинкенс за бързото и лесно персонализиране на фирмената Ви страница. Презентирайте дейностите на Вашия бизнес, както и условията, удобствата и възможностите за развитие, които предлагате. Възможностите са неограничени.

Tinkens.bg

Пътят напред започва с една малка крачка